Falcon Lake

Deze informatie is niet meer actueel!
De 14-jarige Bastien reist met zijn jongere broer en moeder naar een huisje aan een meer op het platteland van Quebec. Ze brengen er de vakantie door met een ander gezin. Bastien is onder de indruk van de 16-jarige dochter Chloé, die ongegeneerd humeurig is en zich liefst onttrekt aan het toezicht van volwassenen. Ondanks het leeftijdsverschil is Chloé gecharmeerd door Bastien en nodigt ...

Wanneer

  • do 30 maart 2023
    van 20.00 u tot 20.00 u

Waar

naam
UGC Cinema’s Lommel
adres
Adelbergpark 23920 Lommel

Info

De 14-jarige Bastien reist met zijn jongere broer en moeder naar een huisje aan een meer op het platteland van Quebec. Ze brengen er de vakantie door met een ander gezin.
Bastien is onder de indruk van de 16-jarige dochter Chloé, die ongegeneerd humeurig is en zich liefst onttrekt aan het toezicht van volwassenen. Ondanks het leeftijdsverschil is Chloé gecharmeerd door Bastien en nodigt ze hem uit op feestjes. Ze geniet er van hem bang te maken met verhalen over een kind dat op mysterieuze wijze omkwam in het meer waar ze met Bastien gaat zwemmen.

De Canadese regisseuse Charlotte Le Bon weet in haar regiedebuut de sfeer van een lange landerige zomervakantie uitstekend te treffen. De somber gefotografeerde setting van het door bos omringde meer, de afwezigheid van volwassenen en de sterke muziekscore zorgen voor een delicaat, teder en ontroerend portret over de groeipijnen van een eerste liefde.
Alle activiteiten