Filmvoorstelling REBELS over en voor rebelse senioren

Deze informatie is niet meer actueel!
Medioren, senioren, oudere mensen…willen vooral lekker rusten en gerust gelaten worden. Maar is dat wel zo? Natuurlijk niet. In werkelijkheid ergeren onder andere de meeste 75-plussers zich te pletter aan de manier waarop hun generatie wordt voorgesteld, behandeld en genegeerd. 'Genoeg!', zeggen de rebellen op leeftijd in REBELS. 'We pikken dit niet langer'. Elk op hun eigen manier ver...

Wanneer

  • ma 27 maart 2023
    van 14.00 u tot 15.15 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
UGC Cinema’s Lommel
adres
Adelbergpark 23920 Lommel

Contact

Telefoon
0494704625
Telefoon
011551441
e-mail
stanbresseleers@hotmail.com

Info

Medioren, senioren, oudere mensen…willen vooral lekker rusten en gerust gelaten worden. Maar is dat wel zo?
Natuurlijk niet. In werkelijkheid ergeren onder andere de meeste 75-plussers zich te pletter aan de manier waarop hun generatie wordt voorgesteld, behandeld en genegeerd.
'Genoeg!', zeggen de rebellen op leeftijd in REBELS. 'We pikken dit niet langer'. Elk op hun eigen manier verzetten ze zich tegen betutteling, doen ze er alles aan om gehoord te worden en vertikken ze het om oud te worden.

REBELS is een documentaire film van Ann Peuteman (auteur van het gelijknamige boek) en Brecht Vanhoenacher voor Victoria Deluxe en tot stand gekomen in samenwerking met Knack en OKRA, trefpunt 55+.

OKRA Academie Lommel i.s.m. OKRA streekpunt Noord-Limburg en filmzalen UGC Lommel nodigen U uit op de filmvoorstelling op MAANDAG 27 MAART 2023 OM 14 UUR in filmzalencomplex UGC Lommel (Adelbergpark). Inkom: € 6.
Na de film nodigen wij jullie uit voor een lekkere tas koffie of thee,
zodat je kan napraten en voor het eerst met elkaar kennismaken op streekpunt-niveau.

DEZE FILM MOET JE GEZIEN HEBBEN !
Alle activiteiten