Filmopnames van Hakketuf

Deze informatie is niet meer actueel!
Ik zit in mijn laatste jaar aan de filmschool RITCS in Brussel, maar ben zelf afkomstig van Lommel en draai ook in Lommel omdat ik daar op steun van familie en vrienden kan rekenen. Ik zelf neem de regie voor mijn rekening. Felix Maesschalck zal de hoofdrol vertolken. Hakketuf gaat over drie broers op de boerenbuiten wiens leven helemaal overhoop wordt gehaald wanneer hun moeder op lat...

Wanneer

  • di 02 mei 2023
    van 08.00 u

Waar

naam
Verschillende locaties in bos of park
adres
/3920 Lommel

Contact

Telefoon
+32495879188

Info

Ik zit in mijn laatste jaar aan de filmschool RITCS in Brussel, maar ben zelf afkomstig van Lommel en draai ook in Lommel omdat ik daar op steun van familie en vrienden kan rekenen. Ik zelf neem de regie voor mijn rekening. Felix Maesschalck zal de hoofdrol vertolken.

Hakketuf gaat over drie broers op de boerenbuiten wiens leven helemaal overhoop wordt gehaald wanneer hun moeder op late leeftijd bevalt van een vierde zoon. Ze gaan elk met een andere manier om met de nieuwste telg in het gezin wat voor wrijving zorgt. Ze moeten zo snel mogelijk de brokken lijmen alvorens er slachtoffers vallen.

Een kortfilm maken kost een hoop geld en laat dat net hetgeen zijn een student niet heeft dus ik ben daarom ook een crowdfunding gestart. Via deze onderstaande link kunnen mensen een financiële bijdragen leveren in ruil voor kleine rewards.

https://crowdfunding.ritcs.be/project/39679

Na deze film behaal ik mijn masterdiploma in de Audiovisie Kunsten aan filmschool RITCS. Het gaat dus om mijn afstudeerproject.
Alle activiteiten