Atelier in beeld: Elsa van den Hoogen

Ga langs bij Elsa van den Hoogen tijdens Atelier in beeld. Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te ontdekken. Ik gebruik regelmatig diverse druktechnieken zoals houtdruk, zeefdruk, blinddruk, monotype en etsen door elkaar. Vaak gebruik ik voor mijn afdrukken afvalmaterialen zoals bv. oud...

Wanneer

  • za 06 mei 2023
    van 14.00 u tot 18.00 u
  • za 06 mei 2023
    van 19.00 u tot 22.00 u
  • zo 07 mei 2023
    van 11.00 u tot 17.00 u

Waar

naam
Elsa van den Hoogen
adres
Weerstandslaan 93920 Lommel

Info

Ga langs bij Elsa van den Hoogen
tijdens Atelier in beeld.

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te ontdekken.

Ik gebruik regelmatig diverse druktechnieken zoals houtdruk, zeefdruk, blinddruk, monotype en etsen door elkaar. Vaak gebruik ik voor mijn afdrukken afvalmaterialen zoals bv. oude fineerplaten, jute zakken, plastic vleesschaaltjes enz. Alles wat beïnkt kan worden gebruik ik voor mijn afbeeldingen. Ook druk ik af op zijde voor mijn Kakemono's (Japanse rolprenten) Tijdens Atelier in Beeld demonstreer ik een aantal druktechnieken. Onder de bezoekers van mijn atelier wordt gratis een kunstwerkje, een monotype, verloot. Er is ook een kleine expositie van mijn grafische kunstwerken.
Met mooi weer kunt u op ons terras een kop koffie of een drankje nemen en in gesprek komen met andere kunstminnende bezoekers. Graag tot ziens in mijn atelier.
Lid van kunstkring Kosmos te Lommel.
Alle activiteiten