Atelier in beeld: atelier Linda & Jozef

Ga langs bij atelier Linda & Jozef tijdens Atelier in beeld. Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te ontdekken. °Kortrijk 1956. Na zijn opleiding elektronica volgde Jozef analoge fotografie in het KASK in Gent. Op latere leeftijd volgde hij keramiek in Oudenaarde en in Mol. Een sobere vo...

Wanneer

  • za 06 mei 2023
    van 14.00 u tot 18.00 u
  • zo 07 mei 2023
    van 11.00 u tot 17.00 u

Waar

naam
atelier Linda & Jozef
adres
Vredestraat 53920 Lommel

Info

Ga langs bij atelier Linda & Jozef
tijdens Atelier in beeld.

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te ontdekken.

°Kortrijk 1956. Na zijn opleiding elektronica volgde Jozef analoge fotografie in het KASK in Gent. Op latere leeftijd volgde hij keramiek in Oudenaarde en in Mol. Een sobere vorm spreekt Jozef erg aan. De basis grondstoffen voor zijn natuurlijke glazuren verzamelt hij aan de Normandische en Bretoense kust en in de natuur.
Daarnaast is Jozef gefascineerd door randomgetallen voor het maken van digitale kunst. Met behulp van Visual Basis genereert hij beelden in een artificiële wereld van een matrix.
Hij deelt een atelier met zijn vrouw Linda Roskams.
Jozef is bestuurslid van Kunstkring KOSMOS in Lommel.

Ontdek de gebruikte technieken: Digitale kunst, Keramiek
Alle activiteiten