Introductie Geocaching

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens deze introductie maak je kennis met Geocaching. Wat is het ? Wat heb heb je er voor nodig ? Wie kan dit doen ? Er wordt informatie gegeven over de verschillende soorten geocaches en events. Geocaching is een spel waar je met behulp van een GPS of Smartphone op zoek gaat naar schatten die door andere geocachers verstopt zijn. Je kan deze zoektochten te voet of met de fiets doen ...

Wanneer

  • do 04 mei 2023
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Hanekap
adres
Hanekapstraat 3920 Lommel

Info

Tijdens deze introductie maak je kennis met Geocaching. Wat is het ? Wat heb heb je er voor nodig ? Wie kan dit doen ? Er wordt informatie gegeven over de verschillende soorten geocaches en events.
Geocaching is een spel waar je met behulp van een GPS of Smartphone op zoek gaat naar schatten die door andere geocachers verstopt zijn. Je kan deze zoektochten te voet of met de fiets doen en komt zo waarschijnlijk op onbekende plekjes.
Tijdens deze presentatie wordt uitgelegd wat je allemaal nodig hebt om deze hobby uit te voeren, welke geocaches en events er zijn, wat je moet doen om een schat te vinden en als je er een gevonden hebt.
Tony Driessens, al sinds 2016 een fervent geocacher, zal zijn ervaringen met deze leuke hobby delen en trachten om jullie ook warm te maken om eens een geocache te gaan zoeken.

Stuur een mailtje naar lommelbond@hotmail.com om je komst te melden.
Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.
Alle activiteiten