Jack Vamp & The Castle of Creep - Bar Dada

De 24-jarige artiest Arthur Boussiron voegt met Jack Vamp een huiveringwekkende persoonlijkheid samen met eigenzinnige teksten en stemgeluid. Aanstekelijk en dansbaar, met veelzijdige teksten, meestal vrolijk, soms op de downers, maar altijd met de intensiteitsknop op maximaal 10. Uptempo drums, 'shiny happy' gitaren en keyboardklanken met teksten die vrolijker lijken dan ze zijn. Met an...

Wanneer

  • do 27 april 2023
    van 20.15 u tot 21.30 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

De 24-jarige artiest Arthur Boussiron voegt met Jack Vamp een huiveringwekkende persoonlijkheid samen met eigenzinnige teksten en stemgeluid. Aanstekelijk en dansbaar, met veelzijdige teksten, meestal vrolijk, soms op de downers, maar altijd met de intensiteitsknop op maximaal 10. Uptempo drums, 'shiny happy' gitaren en keyboardklanken met teksten die vrolijker lijken dan ze zijn. Met andere woorden, dit is dé soundtrack om op te dansen als je verdrietig bent!

Sterk beïnvloed door Prince, Bowie en Marvin Gaye, levert Jack Vamp een ménage à trois van The Police, The Talking Heads en Ariel Pink.

Jack Vamp legt momenteel de laatste hand aan zijn debuutalbum dat in 2023 zal verschijnen en is één van de drie winnaars van de Nieuwe Lichting 2023 van STUBRU.
Alle activiteiten