Lente in Bosland

Verborgen speellandschappen ontdekken, urenlang ravotten en onbelemmerd uitleven in Kattenbos. En de ouders mogen met plezier toekijken of … gewoon lekker meedoen! Kom op zondag 26 maart om 13 uur naar de Leyssensmolen en beleef gratis een uitbundige familienamiddag. Neem plaats op de huifkar en toer doorheen het bos, stuiter heen en neer op de springkastelen, speel een spannend potje v...

Wanneer

  • zo 26 maart 2023
    van 13.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Leyssensmolen
adres
Katterij Dijksken3920 Lommel

Info

Verborgen speellandschappen ontdekken, urenlang ravotten en onbelemmerd uitleven in Kattenbos. En de ouders mogen met plezier toekijken of … gewoon lekker meedoen! Kom op zondag 26 maart om 13 uur naar de Leyssensmolen en beleef gratis een uitbundige familienamiddag.

Neem plaats op de huifkar en toer doorheen het bos, stuiter heen en neer op de springkastelen, speel een spannend potje voetbalgolf, voel en ervaar de Boslandse wildernis tijdens een ontdekkingstocht, klauter door de lange tunnels van de speleobox, beoefen je uiterste precisie tijdens het boogschieten en lasershooten, laat je avontuurlijk grimeren of versieren met glittertattoos, ga spannend speuren met het hele gezin & knutsel de creativiteit uit je vingers tijdens het maken van snoepvlinders, fantasiepotloden, gelukstenen, molentjes en houten bosfiguren.

Om tussen het spelen door de honger (of de goesting) te stillen is er allerlei lekkers, waaronder de smakelijke pannenkoeken gemaakt met eigen gemalen meel van de Leyssensmolen.
Alle activiteiten