Encanto (NL versie)

Deze informatie is niet meer actueel!
Encanto vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal. In een levendig dorp, diep verscholen in de bergen van Colombia, bewoont de familie Madrigal een magisch huis op een wonderbaarlijke, betoverde plek - een Encanto genaamd. De magie van de Encanto heeft elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, uiteenlopend van spier- tot geneeskracht, op één na, Mirabel. "Enca...

Wanneer

  • wo 19 januari 2022
    van 14.00 u
  • za 22 januari 2022
    van 14.00 u
  • zo 23 januari 2022
    van 10.30 u
  • zo 23 januari 2022
    van 14.00 u

Waar

naam
UGC Cinema’s Lommel
adres
Adelbergpark 23920 Lommel

Info

Encanto vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal. In een levendig dorp, diep verscholen in de bergen van Colombia, bewoont de familie Madrigal een magisch huis op een wonderbaarlijke, betoverde plek - een Encanto genaamd. De magie van de Encanto heeft elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, uiteenlopend van spier- tot geneeskracht, op één na, Mirabel.

"Encanto", van Walt Disney Animation Studios, vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal. In een levendig dorp, diep verscholen in de bergen van Colombia, bewoont de familie Madrigal een magisch huis op een wonderbaarlijke, betoverde plek - een Encanto genaamd. De magie van de Encanto heeft elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, uiteenlopend van spier- tot geneeskracht—elk kind op één na, Mirabel. Als ze ontdekt dat de magie die de Encanto omringt in gevaar is, beseft Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar buitengewone familie is.
Alle activiteiten