Voorleesmaand 'word wakker Walter'

Deze informatie is niet meer actueel!
Elk jaar in november is het Voorleesweek. In Lommel zien we het groter en houden we een hele Voorleesmaand met volgende activiteiten: - tentoonstelling 'word wakker Walter' van Pieter Gaudesaboos Walter is moe. Hij slaapt in het zwembad, op het speelplein, in het aquarium, op zijn verjaardagsfeestje, in de regen. Niets houdt hem wakker. Niemand kan hem helpen. Tot die ene avond... Een ...

Wanneer

  • ma 01 november 2021

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek Lommel
adres
Michel Jansplein 13920 Lommel

Info

Elk jaar in november is het Voorleesweek. In Lommel zien we het groter en houden we een hele Voorleesmaand met volgende activiteiten:

- tentoonstelling 'word wakker Walter' van Pieter Gaudesaboos
Walter is moe. Hij slaapt in het zwembad, op het speelplein, in het aquarium, op zijn verjaardagsfeestje, in de regen. Niets houdt hem wakker. Niemand kan hem helpen. Tot die ene avond...
Een prettig gestoorde tentoonstelling over slapen met illustraties van Pieter Gaudesaboos: zijn werk is speels, origineel, met nostalgische en absurde trekjes. Hij spreekt met zijn fantasie en humor alle leeftijden aan.
Ben je benieuwd naar zijn werk? Breng dan een bezoekje aan deze tentoonstelling tijdens de openingsuren van onze bib.
- zoektocht voor kinderen doorheen deze tentoonstelling
- 3/11 voorleesmoment om 14 uur
- 10/11 voorleesmoment om 14 uur
- 17/11 voorleesmoment om 14 uur
- 24/11 voorleesmoment om 14 uur

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek van 2021 roepen we iedereen op om elke dag (minstens) een kwartier voor te lezen. Want dat maakt écht een verschil. Eén kwartier, elk kind, elke dag.

Voor het slapengaan, is misschien wel een goed moment om dat kwartiertje voor te lezen? Daarom zetten we in de bib het boek 'word wakker Walter' in de kijker.

In de bib kan je genieten van dit verhaal op grote prenten. En natuurlijk voorzien we enkele leuke doe opdrachten voor bij deze expo.
Alle activiteiten