Theatrale wandeling 'een blauwe vogel'

Deze informatie is niet meer actueel!
Een prachtige theaterwandeling vol muziek, vrij geïnspireerd op de sprookjeswereld van Maurice Maeterlinck en oeroude verhalen. In de inkomhal van de Stedelijke sporthal Kattenbos staat een lege kooi. Het deurtje staat open. Blauwe pluimpjes dwarrelen in het rond. De straten hangen vol met affiches: Gezocht: Blauwe Vogel. Je rept je met een gsm in de aanslag naar Kattenbos voor de zoektocht. ...

Wanneer

  • za 03 juli 2021
    tot
    zo 05 september 2021

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Stedelijke Sporthal Kattenbos
adres
Haardstraat 203920 Lommel

Info

Een prachtige theaterwandeling vol muziek, vrij geïnspireerd op de sprookjeswereld van Maurice Maeterlinck en oeroude verhalen.

In de inkomhal van de Stedelijke sporthal Kattenbos staat een lege kooi. Het deurtje staat open. Blauwe pluimpjes dwarrelen in het rond. De straten hangen vol met affiches: Gezocht: Blauwe Vogel. Je rept je met een gsm in de aanslag naar Kattenbos voor de zoektocht.

Zo begint 'Een Blauwe Vogel': een theatrale wandeling vol figuren(theater), vertellingen en liedjes. Je wandelt van nest naar nest en ontdekt via filmpjes het verhaal van kleine Mo, een hek en een tuin en oude bomen en natuurlijk … een blauwe vogel.

Een Blauwe Vogel is een interactieve theaterwandeling geïnspireerd op het wereldberoemde sprookje van de enige Belgische nobelprijswinnaar Maurice Maeterlinck, maar ook op de vele legendes die er zijn over blauwe vogels: brengers van geluk.

Een nieuw verhaal, visueel verteld met figuren van Ananda Puyck, met nieuwe liedjes van de hand van Peter Spaepen en ingezongen door Aardvork theatergroep. Jana Roos maakt er prachtige en unieke tekeningen bij.

Gezinnen wandelen, genieten van de muziek en het verhaal en gaan mee op zoektocht en avontuur. Je kan de wandeling zelfs meerdere keren doen, want het verhaal loopt langs verschillende sporen.

Wie weet vinden de kinderen aan het einde wel echt … een blauwe vogel?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten