Schatten van Vlieg in Lommel

Deze informatie is niet meer actueel!
Ga op zoek naar schatten van Vlieg in Lommel! Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek? Je verdient telkens een stempel. Heb je zes stempels verzameld, waarvan zeker één van de speeltuin (Dol-fijn), één van de bib en één van toerisme Lommel? Dan krijg je een leuke prijs! Waar kan je op schattenzoektocht gaan en stempels ...

Wanneer

  • do 01 juli 2021
    tot
    di 31 augustus 2021

Waar

naam
Toerisme Lommel
adres
Dorp 143920 Lommel

Info

Ga op zoek naar schatten van Vlieg in Lommel!

Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek? Je verdient telkens een stempel. Heb je zes stempels verzameld, waarvan zeker één van de speeltuin (Dol-fijn), één van de bib en één van toerisme Lommel? Dan krijg je een leuke prijs!

Waar kan je op schattenzoektocht gaan en stempels verdienen?

Amuseer je te pletter in de Lommelse speeltuin! Geniet van grappige gedichten en rare rijmpjes in de bib. Of waan jezelf een echte zandtovenaar bij Toerisme Lommel.

Maar ook bij vzw zorg- en belevingsboerderij het Groeiveld, Lunaland, Bowling Antares, Optisport sportcentrum de Soeverein, Space Fun, UGC Lommel, centerparks Vossemeren of bij een kinderwandeling kan je stempels verdienen. Je vervelen met al die schattenzoektochten? Dat kan helemaal niet. En als dat nog niet genoeg is er komen er iedere week nog bij!

Voor de actuele openingsuren verwijzen we u graag door naar de websites van onze partners.

Waar vind je een stempelkaart?

Je kan de stempelkaart hier op de website downloaden of vraag er eentje op de verschillende schattenlocaties.

Melding maken?

Heb je een wandeling gedaan of een speelbos bezocht? Merk je dat er iets niet helemaal in orde is? Bel dan even naar Toerisme Lommel (011 399 600) zodat het opgelost kan worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten