Syntra sessie : " Schrijven voor het web"

Deze informatie is niet meer actueel!
De Stad Lommel en SYNTRA willen de ondernemers van Lommel op een deskundige manier begeleiden bij de verdere uitbouw en ontwikkeling van hun kennis d.m.v. verschillende workshops voor handelaars. 19 mei : schrijven voor het web Een effectieve webtekst is informerend, commercieel en spreekt de juiste doelgroep aan. De workshop leert u in korte tijd effectieve webteksten te schrijven.

Wanneer

  • di 19 mei 2015
    van 18.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 20,00 ( per persoon , inclusief BTW)

Waar

naam
Huis van de stad Lommel
adres
Hertog Janplein 13920 Lommel

Contact

Telefoon
011/399818
e-mail
lokale.economie@lommel.be

Info

Ben jij een ondernemende handelaar of zelfstandige?

De Stad Lommel en SYNTRA willen de ondernemers van Lommel op een deskundige manier begeleiden bij de verdere uitbouw en ontwikkeling van hun kennis. Daarom worden er verschillende workshops voor handelaars georganiseerd in de trouwzaal in het Huis van de Stad.

Er wordt telkens gestart om 18.30 uur met een hapje en een drankje, aangeboden door het stadsbestuur van Lommel. De workshops begint effectief om 19.00u en eindigt om 22 uur. Normaal kost een workshop 50 euro, nu betaal je slechts 20 euro (incl. BTW).

• Dinsdag 19 mei 2015: Schrijven voor het web
Inschrijven kan tot 11 mei 2015
Search engine copywriting is een vakgebied in volle expansie. Internetgebruikers voeren jaarlijks miljarden zoekopdrachten uit op het internet, zoekmachines zijn dé manier bij uitstek om nieuwe websites te bezoeken. Teksten schrijven voor uw website is een tijdrovend en intensief proces. Zorg daarom dat het meteen op de goede manier gebeurt en uw teksten van meet af aan geoptimaliseerd zijn voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Een effectieve webtekst is informerend, commercieel en spreekt de juiste doelgroep aan. Hoe maakt u een pakkende webtekst en wat is de juiste opbouw en formulering? De workshop schrijven voor het web leert u in korte tijd effectieve webteksten te schrijven.

Deze opleiding is geschikt voor Iedereen die teksten moet schrijven, optimaliseren of publiceren voor het web. Niet enkel copywriters kunnen hier verrassende ideeën opdoen, maar ook websitebeheerders, communicatieverantwoordelijken en zaakvoerders.

Inschrijven kan via mail of telefonisch via de Dienst Economie in het Huis van de Stad Lommel:
E-mail: lokale.economie@lommel.be
Tel: 011/ 399 818

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten