Op stap met de hele reutemeteut

Ga op stap met je familie, vrienden, klas of jeugdbeweging en vind de zeven Lommelse teuten! Lang geleden reisden er handelsmannen van stad tot stad om hun waar te verkopen. Nu hebben ze in Lommel elk hun eigen plekje gevonden en kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Neus rond, help hen bij het aanprijzen van hun waar en wie weet win jij straks de prijs voor beste speurteut! PRAKTISCH 'Op stap ...

Wanneer

  • do 16 juli 2020
    tot
    vr 16 juli 2021

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Toerisme Lommel
adres
Dorp 143920 Lommel

Info

Ga op stap met je familie, vrienden, klas of jeugdbeweging en vind de zeven Lommelse teuten! Lang geleden reisden er handelsmannen van stad tot stad om hun waar te verkopen. Nu hebben ze in Lommel elk hun eigen plekje gevonden en kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Neus rond, help hen bij het aanprijzen van hun waar en wie weet win jij straks de prijs voor beste speurteut!

PRAKTISCH

'Op stap met de hele reutemeteut' is een interactieve stadswandeling door het centrum van Lommel. De route is ongeveer 3 km lang en gaat over buggy- en rolstoelvriendelijke paden. Je wandelt hem op eigen houtje en helemaal gratis. Haal snel jouw pakketje opdrachten af aan Toerisme Lommel en stap terug in de tijd!

PS: Wie alle teuten vindt, krijgt van Toerisme Lommel een leuke verrassing. Veel succes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Op stap met de hele reutemeteut stadswandeling Lommel

Categorie

Organisatie

naam
Toerisme Lommel