Wandelzoektocht Leyssensmolen

Deze informatie is niet meer actueel!
Daar bij die molen … vind je een prachtig wandelgebied met heel wat moois. Natuurlijk de uniek gerestaureerde Leyssensmolen, maar ook de indrukwekkende vlindersculptuur van Will Beckers en nog meer speel- en belevingselementen van de Lommelse kunstenaar. Je kan de zoektocht downloaden op www.lommelleeft.be. Bij Toerisme Lommel, in het Huis van de Stad of bij de Soeverein kan je een afgedrukt ...

Wanneer

  • zo 28 juni 2020
    tot
    ma 31 augustus 2020

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Leyssensmolen
adres
Katterij Dijksken3920 Lommel

Info

Daar bij die molen … vind je een prachtig wandelgebied met heel wat moois. Natuurlijk de uniek gerestaureerde Leyssensmolen, maar ook de indrukwekkende vlindersculptuur van Will Beckers en nog meer speel- en belevingselementen van de Lommelse kunstenaar. Je kan de zoektocht downloaden op www.lommelleeft.be. Bij Toerisme Lommel, in het Huis van de Stad of bij de Soeverein kan je een afgedrukt exemplaar afhalen. Op het document vind je ook de knooppunten en de overige praktische informatie.
Noteer de oplossingen op het formulier, vergeet je contactgegevens niet in te vullen en breng het binnen. Uit alle goede inzendingen verloten we eind juli en eind augustus een mooie Lommelse prijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten