Cinema Plus - All Of Us

Deze informatie is niet meer actueel!
Cinema Plus, een complete filmnamiddag voor de meerwaardezoeker. Een speciaal geselecteerde film met nadien de gelegenheid om rustig na te praten met koffie en cake. Afspraak elke eerste en derde dinsdag van de maand. ALL OF US is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke ...

Wanneer

  • di 07 april 2020
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 9,60 (Basistarief: 9,60 €; UGC Plus kaart houders vanaf: 6,03 €)

Waar

naam
UGC Cinema’s Lommel
adres
Adelbergpark 23920 Lommel

Info

Cinema Plus, een complete filmnamiddag voor de meerwaardezoeker. Een speciaal geselecteerde film met nadien de gelegenheid om rustig na te praten met koffie en cake. Afspraak elke eerste en derde dinsdag van de maand.

ALL OF US is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten (Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke), geleid door therapeute Els (Barbara Sarafian) die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. Samen met de andere leden van de praatgroep begint ze haar toekomstplannen en die van haar medepatiënten vorm te geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten