Boekenfeest

Onze medewerkers, die voor 1 dag uit een schilderij springen, verwelkomen je met een drankje en iets lekkers. Vraag hen gerust om een verhaal of gedicht aan je voor te lezen. Doorlopende activiteiten: Kruip in een schilderij en word Mona Lisa of Jan Van Eyck. Maak een kunstwerk met de spullen uit je jaszak of uit je mama's tas en geef het een plaats in ons kunstenkabinet. Wie weet win je wel ...

Wanneer

  • za 07 maart 2020
    van 10.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Lommel
adres
Michel Jansplein 13920 Lommel

Contact

Telefoon
011 399 680
e-mail
bibliotheek@lommel.be

Info

Onze medewerkers, die voor 1 dag uit een schilderij springen, verwelkomen je met een drankje en iets lekkers. Vraag hen gerust om een verhaal of gedicht aan je voor te lezen.

Doorlopende activiteiten:
Kruip in een schilderij en word Mona Lisa of Jan Van Eyck.
Maak een kunstwerk met de spullen uit je jaszak of uit je mama's tas en geef het een plaats in ons kunstenkabinet. Wie weet win je wel een prijs voor het tofste kunstwerk!
Ouder dan 18 jaar? Durf je het dan aan om onze rode oortjes koptelefoon op te zetten?
Jonger dan 18 jaar? Zet dan onze niet-voor-ouders-en-niet-voor-brave-kinderen-koptelefoon op!
Laat je betoveren door muziek en dans van leerlingen van de Kunstacademie Noord Limburg
Geniet van de expo van leerlingen van Wico Campus Sint Jozef.
Ga op avontuur doorheen de bib en ontdek nieuwe plekjes.
Gratis drankje bij onze barista 

10 tot 13 uur
Leslie Saurus komt de ramen van onze bib wat hipper maken met haar kunstige raamtekeningen.
10 tot 12 uur: CoderDojo. Speciaal aan deze dojo is dat we ook enkele plaatsen vrij houden voor wie eens even wil komen proberen. Loop dus gerust eens binnen om te kijken wat een CoderDojo juist is. Inschrijven kan hier  https://www.eventbrite.co.uk/e/registratie-coderdojo-lommel-7032020-91543363665

13 tot 16 uur
Workshop cartoontekenen van Leslie Saurus. In deze workshop verzinnen we zélf een grapje verzinnen en zetten dit om naar een echte cartoon! We leren verschillende manieren aan van tekstzetting, timing, compositie en veel meer. We beginnen met een brainstorm, gaan dan over tot een schets die we tijdens het laatste deel van de workshop uitwerken tot je eigen cartoon die je mee naar huis kan nemen! Hier moet je vooraf voor inschrijven via bibliotheek@lommel.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Jeugdboekenmaand

Categorie

Organisatie

naam
Bibliotheek Lommel