GEANNULEERD | Beeldig Lommel 2020

Deze informatie is niet meer actueel!
Uniek tweedaags Internationaal Levende Beeldenfestival met muziek en mobiele acts 13de editie GRATIS toegang! Hashtag #BeeldigLommel ARTISTS | ARTIESTEN You can now apply for Beeldig Lommel 2020! Jullie kunnen nu aanmelden voor Beeldig Lommel 2020! www.beeldiglommel.be PRAKTISCH Het festival vindt plaats in het stadscentrum van Lommel op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni. U kunt de acts aan ...

Wanneer

  • za 20 juni 2020
    van 14.00 u tot 17.30 u
  • zo 21 juni 2020
    van 14.00 u tot 17.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Stadscentrum
adres
Dorp z/n3920 Lommel

Info

Uniek tweedaags Internationaal Levende Beeldenfestival met muziek en mobiele acts
13de editie
GRATIS toegang!
Hashtag #BeeldigLommel

ARTISTS | ARTIESTEN
You can now apply for Beeldig Lommel 2020!
Jullie kunnen nu aanmelden voor Beeldig Lommel 2020!
www.beeldiglommel.be

PRAKTISCH

Het festival vindt plaats in het stadscentrum van Lommel op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni. U kunt de acts aan het werk zien tussen 14u00 en 17u30.

KINDERWERKING

Beeldig Lommel hecht veel belang aan talentontwikkeling en heeft sinds jaren een bloeiende kinderwerking. Daarom organiseren we voorafgaand aan het festival kinderworkshops, waarbij Lommelse kinderen de kneepjes van het 'levend standbeeld' zijn leren kennen. Meer info: www.beeldiglommel.be

PARKING, STATION & SHUTTLE

Er rijden shuttlebussen van de evenementenparking en het station naar het festivalparcours. De parking is voorzien aan het Kristalpark. Volg de bewegwijzering aan de N71. De shuttle zet je af aan een halte, meteen aan het festivalparcours.

FIETSEN

Fietsen zijn niet toegelaten op het festivalparcours. Dit is erg onpraktisch, zowel voor jezelf als de medebezoekers. Er zijn ruime fietsenparkings voorzien aan het festivalparcours.

MEER WETEN?

Je kan met al je vragen terecht op het festivalsecretariaat, gelegen in CC De Adelberg.
Adelbergpark 1
3920 LOMMEL

www.beeldiglommel.be
twitter.com/BeeldigLommel
beeldiglommel@lommel.be
T (+32) (0) 11 39 96 99

Beeldig Lommel is een organisatie van Stad Lommel, vertegenwoordigd door Cultuurcentrum De Adelberg, Toerisme Lommel en de Evenementendienst. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, de medewerkers van de dienst stadswerken en de hulp- en veiligheidsdiensten van Lommel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten