Infoavond Energiehuis Limburg

Deze informatie is niet meer actueel!
Je wil renoveren maar twijfelt over de juiste investeringen? Je vraagt je af of er nog premies zijn en hoeveel die bedragen? Je wil weten of je recht hebt op een voordelige lening aan 0% interest? En hoe zit het nu eigenlijk met die digitale meter die eraan komt? Allemaal vragen waar de medewerkers van energiehuis Limburg een antwoord op hebben. Energiehuis Limburg is een initiatief van de ...

Wanneer

  • di 10 december 2019
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Trouwzaal Huis van de Stad
adres
Hertog Janplein 13920 Lommel

Tickets

Telefoon
011399712
e-mail
wonen@lommel.be

Info

Je wil renoveren maar twijfelt over de juiste investeringen? Je vraagt je af of er nog premies zijn en hoeveel die bedragen? Je wil weten of je recht hebt op een voordelige lening aan 0% interest? En hoe zit het nu eigenlijk met die digitale meter die eraan komt?

Allemaal vragen waar de medewerkers van energiehuis Limburg een antwoord op hebben.
Energiehuis Limburg is een initiatief van de Vlaamse overheid. Het begeleidt en ondersteunt iedereen die vragen heeft over energie, premies, voordelige energieleningen, de digitale meter,... Maar ook bij het aanvragen en vergelijken van offertes, voor tips bij jouw renovatie en ondersteuning bij het aanvragen van premies kan energiehuis Limburg je helpen. Door je woning op een slimme manier te renoveren, stijgt je wooncomfort en gaan zowel je portemonnee als het milieu erop vooruit. Drie keer winst.

Daarnaast kom je tijdens deze infosessie alles te weten over de voordelige Vlaamse energielening en de Limburgse renovatielening aan 0% interest. Wie weet kom jij wel in aanmerking voor deze interessante leningen door de overheid.

Wil je meer weten? Kom naar de infoavond op dinsdag 10 december 2019.

Locatie: Trouwzaal, Huis van de Stad, Hertog Janplein 1.
Uur: 19.30u – 21.30u
Inschrijven verplicht via wonen@lommel.be of via 011/399.712.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten