Leesvoer over de bevrijdingsmaand september ‘44

Deze informatie is niet meer actueel!
Erfgoed Lommel geeft een extra dik nummer uit van het tijdschrift 'Te Lomelle op die Campine' (TLC) (ongeveer 100 bladzijden) dat volledig gewijd is aan de bevrijding van Lommel in september '44. Wil u meer lezen over de bevrijdingsmaand? Schaf u dan ook de lijvige brochure 'Eindelijk vrij!' (ongeveer 80 bladzijden) aan met de geschiedenis van de operatie 'Hurry On', zijnde de bevrijding van ...

Wanneer

  • zo 08 september 2019
    tot
    vr 27 september 2019

Waar

naam
Erfgoedhuis De Barrier
adres
Luikersteenweg 2443920 Lommel

Info

Erfgoed Lommel geeft een extra dik nummer uit van het tijdschrift 'Te Lomelle op die Campine' (TLC) (ongeveer 100 bladzijden) dat volledig gewijd is aan de bevrijding van Lommel in september '44. Wil u meer lezen over de bevrijdingsmaand? Schaf u dan ook de lijvige brochure 'Eindelijk vrij!' (ongeveer 80 bladzijden) aan met de geschiedenis van de operatie 'Hurry On', zijnde de bevrijding van Noord-Limburg en het aangrenzende deel van Noord-Brabant.
Beide publicaties zijn te koop in het Erfgoedhuis De Barrier, Luikersteenweg 244, 3920 Lommel, tijdens de tentoonstelling 'Toen kwamen de Engelsen eraan!', elke dag van 8 tot en met 27 september van 13.30 u. tot 17 u..
Het exemplaar van TLC kost 10 euro. De brochure 'Eindelijk vrij!' 7,5 euro. Voor beide brochures samen betaalt u tijdens de tentoonstelling slechts 15 euro!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten