Plantjesweekend Kom Op Tegen Kanker in Lommel

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Deze jubileumeditie wordt vast een schot in de roos. Op 13, 14 en 15 september zullen we onze azalea's net zoals voorgaande jaren aan 7 euro te koop aanbieden. Het voorbije Plantjesweekend was reeds heel succesvol met ruim 332.510 verkochte azalea's. We hopen van deze jubileumeditie een nog groter succes te ...

Wanneer

  • zo 15 september 2019
    van 00.00 u tot 23.59 u

Waar

naam
Herfstkoopjes Lommel-Centrum
adres
Kerkstraat 13920 Lommel

Info

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Deze jubileumeditie wordt vast een schot in de roos. Op 13, 14 en 15 september zullen we onze azalea's net zoals voorgaande jaren aan 7 euro te koop aanbieden.
Het voorbije Plantjesweekend was reeds heel succesvol met ruim 332.510 verkochte azalea's. We hopen van deze jubileumeditie een nog groter succes te kunnen maken. Elke verkochte azalea maakt écht een verschil. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er onder andere speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september vindt u onze stand met plantjes aan de Colruyt van Lommel en op zondag 15 september op de Herfstkoopjes in het Centrum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten