Pop-up Expo Wolven in Limburg

Deze informatie is niet meer actueel!
Van 17 juli tot 31 augustus kan je in Lommel terecht voor de Pop-Up Expo "Wolven in Limburg". Via de reizende expo informeert Bosland je over de aanwezigheid van wolven in Limburg. Je krijgt er antwoorden op vragen als: “Hoe kan je wolven herkennen? Wat eten ze? Wat betekent de terugkeer van de wolf? Waarom kiezen ze voor Limburg?” Op basis van ervaringen uit oa. het buitenland zijn er tips ...

Wanneer

  • wo 17 juli 2019
    tot
    za 31 augustus 2019

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €; Bezoek met gids: 35,00 €)

Waar

naam
Soeverein Arena
adres
Sportveldenstraat 103920 Lommel

Tickets

e-mail
info@toerismelommel.be

Info

Van 17 juli tot 31 augustus kan je in Lommel terecht voor de Pop-Up Expo "Wolven in Limburg".

Via de reizende expo informeert Bosland je over de aanwezigheid van wolven in Limburg. Je krijgt er antwoorden op vragen als: “Hoe kan je wolven herkennen? Wat eten ze? Wat betekent de terugkeer van de wolf? Waarom kiezen ze voor Limburg?” Op basis van ervaringen uit oa. het buitenland zijn er tips over hoe mens en dier met elkaar kunnen samenleven en hoe je als veehouder je vee kan beschermen.

Een belangrijke doelgroep zijn kinderen. Voor hun zet de expo onder andere in op interactie, educatie en worden de zintuigen geprikkeld. De initiatiefnemers rekenen er dan ook op dat heel wat scholieren de expo zullen bezoeken.

De tentoonstelling bezoeken kan perfect op eigen houtje. De toegang is gratis voor iedereen. Wie wil, kan een speciale gids boeken: hiervoor betaal je vast € 35 (groepen van maximaal 25 personen). Voor Lommelse scholen en jeugdverenigingen is deze gids gratis.

Ook Roger, de aangereden wolf uit Opoeteren, krijgt een plaats in de tentoonstelling. Laat je verslinden door deze pop-up expo!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten