Adelbergfilm: C' est ça l'amour

Deze informatie is niet meer actueel!
Sinds zijn vrouw hem heeft verlaten, rust de opvoeding van hun twee tienerdochters volledig op de schouders van Mario. Hij weet zich geen raad met zijn dochters Frida (14) en Niki (17) en dat gevoel is wederzijds. Intussen blijft Mario hopen op de terugkeer van zijn vrouw. C'est ça l'amour is een intiem en mooi gedoseerd familiedrama, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te ...

Wie

C’est ça l’amour

Wanneer

  • do 19 december 2019
    van 20.00 u tot 21.45 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
UGC Cinema’s Lommel
adres
Adelbergpark 23920 Lommel

Contact

e-mail
info@ccdeadelberg.be

Info

Sinds zijn vrouw hem heeft verlaten, rust de opvoeding van hun twee tienerdochters volledig op de schouders van Mario. Hij weet zich geen raad met zijn dochters Frida (14) en Niki (17) en dat gevoel is wederzijds. Intussen blijft Mario hopen op de terugkeer van zijn vrouw. C'est ça l'amour is een intiem en mooi gedoseerd familiedrama, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te houden.


Sinds zijn vrouw hem heeft verlaten, rust de opvoeding van hun twee tienerdochters volledig op de schouders van Mario. Frida is 14 en geeft haar vader de schuld van moeders vertrek. En Niki, 17 jaar oud, droomt ervan zo snel mogelijk het huis uit te gaan. Mario weet zich geen raad met zijn dochters en dat gevoel is wederzijds. Intussen blijft hij hopen op de terugkeer van zijn vrouw. Toch ziet het er naar uit dat Mario de vrouwen die hij zo liefheeft, stilaan kwijt raakt.

C'est ça l'amour is een intiem en mooi gedoseerd familiedrama, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te houden. Een pure film over liefde en loslaten, acceptatie en herontdekken, met een ontwapenende Bouli Lanners als Mario. Claire Burger regisseert voor het eerst solo en schetst met veel precisie de verhoudingen binnen het gezin. Erg knap hoe de levensechte, doodnormale en bijna banale hoofdpersonages in alle eenvoud weten te ontroeren.



Claire Burger – Frankrijk 2018

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten