Opgelet! Aangepaste programmatie van de Seniorennamiddag

Deze informatie is niet meer actueel!
Omwille van de hoge temperaturen besliste het stadsbestuur om de Seniorennamiddag niet in openlucht te laten doorgaan. Bart Kaëll vervoegt 's avonds zijn collega's van het Schlagerfestival. De show met de Tijd van Toen verhuist naar de polyvalente zaal in WZC Kapittelhof. Miet Luyten treedt op in Woon- en Zorgcentrum de Bekelaar.

Wanneer

  • do 25 juli 2019
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Hertog Janplein
adres
Hertog Janplein 13920 Lommel

Info

Opgelet! Omwille van de hoge temperaturen besliste het stadsbestuur om de programmatie van de Seniorennamiddag op donderdag 25 juli aan te passen. Meteodiensten voorspellen dat de temperatuur kan oplopen tot 38 graden en meer. Mogelijk zelfs een nieuw warmterecord.

Daarom is het een logische beslissing om de Seniorennamiddag niet in openlucht te laten doorgaan, maar op zoek te gaan naar een alternatief.

Bart Kaëll, de hoofdact van de Seniorennamiddag, vervoegt zijn collega's in het avondprogramma. Voor alle duidelijkheid: het Schlagerfestival met o.a. Vader Abraham en De Romeo's gaat 's avonds wel door. Het start nu gewoon iets vroeger. Bart Kaëll staat om 19.30 uur op het podium. Ook zijn er 's avonds extra verkoelingsmaatregelen, zoals gratis water voor de bezoekers. Klik hier voor de aangepaste line-up van het Schlagerfestival.

Ook voor twee overige acts van de Seniorennamiddag is er een 'fris' alternatief. De show met de Tijd van Toen verhuist donderdag naar de polyvalente zaal in WZC Kapittelhof. Miet Luyten, de Lommelse finaliste bij The Voice Senior, treedt op in Woon- en Zorgcentrum de Bekelaar in de Kliniekstraat. Beide optredens starten om 14.30 uur en iedereen is er van harte welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten