Wereldfeest in het park

Deze informatie is niet meer actueel!
In het Wereldkinderdorp dompelen we je onder in vreemde culturen. Je leert o.a. capoeira of Afrikaans dansen, je maakt gekke kapsels en je eigen stripverhaal met zwoele muziek van Papa Mojito op de achtergrond. Tijdens de Werelpicknick serveren we culinaire hoogstandjes van de wereldkeuken. Je kan smullen van de Peruviaanse, Mexicaanse, Jordaanse, Ghanese, Nigeriaanse, Turkse, Marokkaanse, ...

Wanneer

  • do 04 juli 2019
    van 14.00 u tot 23.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Burgemeesterspark
adres
Stationsstraat 23920 Lommel

Info

In het Wereldkinderdorp dompelen we je onder in vreemde culturen. Je leert o.a. capoeira of Afrikaans dansen, je maakt gekke kapsels en je eigen stripverhaal met zwoele muziek van Papa Mojito op de achtergrond.

Tijdens de Werelpicknick serveren we culinaire hoogstandjes van de wereldkeuken. Je kan smullen van de Peruviaanse, Mexicaanse, Jordaanse, Ghanese, Nigeriaanse, Turkse, Marokkaanse, Italiaanse en Indonesische keuken. Breng zelf een dekentje mee en maak het gezellig.

We maken het wereldfeest compleet met twee fantastisch optredens. Zouratié Kone is meesterpercussionist die vrolijke traditionele West-Afrikaanse ritmes brengt op moderne en traditionele instrumenten. Café Con Leche is een elfkoppige band met een ijzersterke livereputatie. Ze zorgen voor funky reggae en pompende balkan, maar ook snedige ska en zelfs intieme chansons.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten