Sonico

Deze informatie is niet meer actueel!
SONICO is een Belgisch kwartet dat in amper drie jaar tijd uitgroeide tot één van de meest interessante hedendaagse tango ensembles. Met hun album Eduardo Rovira: La Otra Vanguardia eren ze de Argentijnse componist Eduardo Rovira. Rovira wordt gezien als 'de andere Astor Piazzolla' vanwege zijn fundamentele rol in de totstandkoming van de moderne tango tijdens de avant-garde periode in het ...

Wie

SONICO

Wanneer

  • za 16 mei 2020
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Raadhuis
adres
Dorp 573920 Lommel

Info

SONICO is een Belgisch kwartet dat in amper drie jaar tijd uitgroeide tot één van de meest interessante hedendaagse tango ensembles.

Met hun album Eduardo Rovira: La Otra Vanguardia eren ze de Argentijnse componist Eduardo Rovira. Rovira wordt gezien als 'de andere Astor Piazzolla' vanwege zijn fundamentele rol in de totstandkoming van de moderne tango tijdens de avant-garde periode in het Buenos Aires van de vroege jaren '50.

Dankzij hun veelzijdigheid speelde SONIO reeds op belangrijke jazz-, tango- en klassieke muziekfestivals in Europa en Zuid-Amerika. SONICO bevestigt hiermee zijn reputatie als één van de meest innovatieve tango ensembles in Europa.

 

Alle activiteiten