25 jaar Laïs

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze avond is een genereuze greep uit 25 jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes. Een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt. De dames van Laïs hebben altijd hun hart gevolgd inzake hun muzikale weg. Ook tijdens deze jubileumtournee zal dit niet anders zijn. De tijd vliegt… het is ondertussen al meer dan 20 jaar geleden dat Laïs doorbrak op Dranouter ...

Wie

Laïs

Wanneer

  • za 14 december 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 20,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Deze avond is een genereuze greep uit 25 jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes. Een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt. De dames van Laïs hebben altijd hun hart gevolgd inzake hun muzikale weg. Ook tijdens deze jubileumtournee zal dit niet anders zijn.

De tijd vliegt… het is ondertussen al meer dan 20 jaar geleden dat Laïs doorbrak op Dranouter Folkfestival en de Belgische hitparade bestormde met 't Smidje. Het startschot van een lange en succesvolle carrière, die binnenkort 25 mooie jaren zal omspannen.

De laatste jaren waren de dames van Laïs voornamelijk in kerken terug  te vinden met hun zeer succesvolle tournees  van Midwinter Tales. Daarna stelden ze een eigenzinnig programma samen rond Nederlandstalige kleinkunst met volle zalen tot gevolg.

En nu zijn ze klaar voor een bloemlezing uit hun eigen repertoire. Een genereuze greep uit 25 jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes, een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt.

De dames van Laïs hebben altijd hun hart gevolgd inzake hun muzikale weg. Ook tijdens deze jubileumtournee zal dit niet anders zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten