De Dansers - Shake Shake Shake

Deze informatie is niet meer actueel!
De artiesten van De Dansers zijn tegelijk dansers, muzikanten en all-round performers. Ze brengen acrobatie en vliegen over instrumenten. In dit 'dansconcert' lopen livemuziek en moderne dans naadloos in mekaar over. Het resultaat? Eén brok aanstekelijke energie. Een uitbundige live beleving. Ook warm aanbevolen voor 14-plussers! Shake Shake Shake is een opzwepend concert dat ontspoort in een ...

Wie

Shake Shake Shake

Wanneer

  • vr 06 december 2019
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

De artiesten van De Dansers zijn tegelijk dansers, muzikanten en all-round performers. Ze brengen acrobatie en vliegen over instrumenten. In dit 'dansconcert' lopen livemuziek en moderne dans naadloos in mekaar over. Het resultaat? Eén brok aanstekelijke energie. Een uitbundige live beleving. Ook warm aanbevolen voor 14-plussers!

Shake Shake Shake is een opzwepend concert dat ontspoort in een dansvoorstelling. Of was het andersom? Een liveband van dansers en muzikanten gooien hun lijven, stemmen en instrumenten in de strijd en brouwen op het podium een feestelijke cocktail die barst van de energie! De Dansers brengen acrobatie, vliegen over instrumenten, wijken niet voor wanden. Muziek dient om op te bewegen en om alle ellende van je af te schudden!

De artiesten van De Dansers zijn tegelijk danser, muzikant en all-round performer. Dat zorgt voor een heel eigen en unieke vorm van voorstellingen, waarvoor 'dansconcerten' misschien nog de beste benaming is: livemuziek en moderne dans lopen naadloos in mekaar over. Het resultaat? Eén brok aanstekelijke energie. Een uitbundige live beleving. Een echte aanrader voor tieners en voor iedereen die zijn innerlijke wildebras nog eens los durft laten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten