ICK & Kris Verdonck / A Two Dogs Company - Something (out of nothing)

Deze informatie is niet meer actueel!
ICK, o.l.v. Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een gezelschap én platform voor hedendaagse dans. ICK ontving diverse prestigieuze prijzen. Kunstenaar Kris Verdonck bespeelt het grensgebied tussen beeldende kunst en theater. In SOMETHING (out of nothing) dwalen figuren rond in het theater en in het museum, tussen de objecten en machines. Van de witte ruimte waar objecten regeren, naar de ...

Wie

ICK & Kris Verdonck / A Two Dogs Company

Wanneer

  • za 01 februari 2020
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

ICK, o.l.v. Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een gezelschap én platform voor hedendaagse dans. ICK ontving diverse prestigieuze prijzen. Kunstenaar Kris Verdonck bespeelt het grensgebied tussen beeldende kunst en theater. In SOMETHING (out of nothing) dwalen figuren rond in het theater en in het museum, tussen de objecten en machines. Van de witte ruimte waar objecten regeren, naar de zwarte doos, het terrein van de levende mensen. Het zijn vaak niet meer dan silhouetten, schaduwen, levende sculpturen: een negatief van het leven.

Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van Taks Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid & Gallop Taks Shelter.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten