Opus 3

Opus 3 – in een regie van Raf Walschaerts (Kommil Foo) - is het cabaretdebuut van pianist en zanger Senne Guns. Hij vertelt kleine verhalen en filosofeert over grote dromen, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. De goudvis wordt oud en kleine kinderen worden groot. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten, terwijl ...

Wie

Senne Guns

Wanneer

  • vr 15 mei 2020
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Raadhuis
adres
Dorp z/n)3920 Lommel

Info

Opus 3 – in een regie van Raf Walschaerts (Kommil Foo) - is het cabaretdebuut van pianist en zanger Senne Guns. Hij vertelt kleine verhalen en filosofeert over grote dromen, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. De goudvis wordt oud en kleine kinderen worden groot. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten, terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?

Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme was Opus 3 goed voor een finaleplek en tweede plaats op het prestigieuze Leids Cabaretfestival 2019. De jury prees hem als “een echte verhalenverteller in een droogkomisch universum. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.

 

Alle activiteiten