Lommelse Dweildag

Deze informatie is niet meer actueel!
Dweilorkest 'De Oelewappers' uit Lommel-Werkplaatsen organiseert op zondag 2 juni voor de negende keer een internationale dweildag. Het fenomeen dweilorkest is overgewaaid uit Nederland. Het zijn blaasorkesten die amusementsmuziek en animatie brengen en die van de ene naar de andere plaats 'dweilen'. Dit jaar zullen er 12 dweilorkesten uit binnen-en buitenland deelnemen aan de Lommelse ...

Wanneer

  • zo 02 juni 2019
    van 12.30 u tot 18.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Kerkplein Lommel
adres
Kerkplein3920 Lommel

Info

Dweilorkest 'De Oelewappers' uit Lommel-Werkplaatsen organiseert op zondag 2 juni voor de negende keer een internationale dweildag.
Het fenomeen dweilorkest is overgewaaid uit Nederland. Het zijn blaasorkesten die amusementsmuziek en animatie brengen en die van de ene naar de andere plaats 'dweilen'.
Dit jaar zullen er 12 dweilorkesten uit binnen-en buitenland deelnemen aan de Lommelse dweildag. Om 12u30 start het event op het Kerkplein. Meer dan 200 muzikanten zullen die dag tussen 12u30 en 18u permanent optredens verzorgen op 3 podia verspreid in het centrum van de stad.
Het publiek kan zijn stem uitbrengen op het orkest dat zij het beste vinden. Omstreeks 18 uur vindt de slotmanifestatie plaats op het Kerkplein met de bekendmaking van de winnaars en uitreiking van de prijzen.
Alle praktische info over de dweildag en een overzicht van de deelnemende orkesten vind je op www.kfste.be (doorklikken naar de Lommelse Dweildag 2019 )

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten