Jan De Wilde - Hèhè! Wat een Jan!

Deze informatie is niet meer actueel!
Jan De Wilde is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Hèhè, Eerste sneeuw, Fanfare van honger en dorst … “Was ik geen zanger geworden, dan was ik al lang dood”.

Wie

Jan De Wilde

Wanneer

  • vr 24 mei 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Tickets

e-mail
info@ccdeadelberg.be

Info

Jan De Wilde is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Hèhè, Eerste sneeuw, Fanfare van honger en dorst

“Was ik geen zanger geworden, dan was ik al lang dood”

De voorbij jaren trok Jan voor het eerst sinds heel lang weer op tournee. Ook in het theaterseizoen 2018-2019 staat Jan De Wilde 'ongegeneerd' op het podium. Onder de titel 'Hèhè, wat een Jan! Witgallig zilvergrijs, onnavolgbaar grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette én met verborgen parels uit de diepste krochten van zijn eigen repertorium. Een verrassing voor het publiek, en nog meer voor Jan en zijn muzikanten zelf.

De 75-tour is zijn manier om dankjewel te zeggen, aan publiek en organisatoren, omdat hij zijn leven kon bouwen op liedjes en zingen. 

Live speelt hij met zijn 'Vrienden'. Een vijftal talentvolle muzikanten met een heel grote staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

Concert n.a.v. het uitgestelde GRATIS parkconcert van 9 augustus in het kader van Lommel Leeft. 


Reserveren vooraf is wel verplicht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten