Kunstroute ART Expo 2

Deze informatie is niet meer actueel!
Met 31 kunstenaars op 12 locaties organiseert Kunstkring Kosmos voor de tweede maal een kunstroute. De route brengt je tot bij de kunstenaar in zijn atelier of tuin maar eveneens in de Sint-Pietersbandenkerk en in het Praathuis. Op elk van de locaties is er, naast een hapje en een drankje, een gratis routefolder te beschikking. Je kan ook gebruik maken van onze handige Route app. Hiervoor ...

Wanneer

  • za 21 september 2019
    van 11.00 u tot 17.00 u
  • zo 22 september 2019
    van 11.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
St. Pietersbandenkerk
adres
Kerkplein3920 Lommel

Info

Met 31 kunstenaars op 12 locaties organiseert Kunstkring Kosmos voor de tweede maal een kunstroute. De route brengt je tot bij de kunstenaar in zijn atelier of tuin maar eveneens in de Sint-Pietersbandenkerk en in het Praathuis.
Op elk van de locaties is er, naast een hapje en een drankje, een gratis routefolder te beschikking. Je kan ook gebruik maken van onze handige Route app. Hiervoor scan je de QR code met je smartphone of surf je naar www.kosmos-lommel.be . De volledige route is ongeveer 23 km lang en brengt je op plaatsen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest.
Win een kunstwerk!
Zoals bij de eerste editie in 2017 hebben 4 deelnemende kunstenaars een werk geschonken dat verloot zal worden onder de bezoekers. Met een stempelkaart die op elke locatie te koop is aan € 1, maak je kans om een kunstwerk te winnen. Verzamel 3 stempels per kaart en misschien ben jij wel een gelukkige winnaar!
Info: www.kosmos-lommel.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Kunstroute ART Expo 2

Categorie

Organisatie

naam
Kunstkring Kosmos Lommel