Jeugdboekenmaand in de bib

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens deze Jeugdboekenmaand vieren we de vriendschap. Kom naar de bib voor opdrachten en misschien win je wel een leuke prijs. Maar vooral: lees veel leuke boeken! Doe mee en win een boek! Wat zit er in? (- 6 jaar) Vul ons vriendenboek in (+ 6 jaar) Win een voorleessessie voor jezelf en 10 vrienden. Maak een selfie van jezelf en je vrienden in de bib (of terwijl jullie een boek van de bib ...

Wanneer

  • vr 01 maart 2019
    tot
    za 06 april 2019

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Lommel
adres
Michel Jansplein 13920 Lommel

Contact

Telefoon
011 399 680
e-mail
bibliotheek@lommel.be

Info

Tijdens deze Jeugdboekenmaand vieren we de vriendschap. Kom naar de bib voor opdrachten en misschien win je wel een leuke prijs. Maar vooral: lees veel leuke boeken!

Doe mee en win een boek!
Wat zit er in? (- 6 jaar)
Vul ons vriendenboek in (+ 6 jaar)

Win een voorleessessie voor jezelf en 10 vrienden. Maak een selfie van jezelf en je vrienden in de bib (of terwijl jullie een boek van de bib lezen). Mail deze selfie naar bibliotheek@lommel.be of post hem op facebook of instagram met #biblommel (let op! zorg dat de post openbaar is).

Ons wekelijks voorleesmoment staat natuurlijk ook helemaal in het teken van vriendschap. Op 6, 13, 20 en 27 maart om 14 uur. Ook helemaal gratis!

En op dinsdag 12 maart van 18 tot 19 uur lezen we extra voor! Zijn jouw knuffels ook je vriendjes? Kom dan met je knuffels en in pyjama naar een verhaal luisteren. Dan kan je daarna heerlijk naar dromenland vertrekken.

Met ook een leuke expo van Wico Campus Sint Jozef

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten