Kinder- en jeugdjury

Deze informatie is niet meer actueel!
De kinder- en jeugdjury of KJV is een jury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar. Juryleden krijgen een lijst van boeken om te beoordelen. Soms komen ze samen in leesgroepen om te praten over de boeken. Als je als jurylid alle titels van jouw leeftijdsgroep hebt gelezen, dan mag je stemmen. Alle stemmen van heel Vlaanderen worden verzameld en geteld. In onze bib organiseren we voorlopig ...

Wanneer

  • vr 08 februari 2019
    tot
    za 01 juni 2019

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Lommel
adres
Michel Jansplein 13920 Lommel

Tickets

e-mail
bibliotheek@lommel.be

Contact

Telefoon
011 399 680

Info

De kinder- en jeugdjury of KJV is een jury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar. Juryleden krijgen een lijst van boeken om te beoordelen. Soms komen ze samen in leesgroepen om te praten over de boeken.

Als je als jurylid alle titels van jouw leeftijdsgroep hebt gelezen, dan mag je stemmen. Alle stemmen van heel Vlaanderen worden verzameld en geteld.

In onze bib organiseren we voorlopig enkel leesgroepen voor de kinderen van het 3e en 4e leerjaar. Van oktober tot april lees je dan de boeken van het lijstje en kom je een 5-tal keer samen in groep om met een leuke activiteit of spel over de boeken te praten. Leesplezier is hier het allerbelangrijkste! (Deze groep is voor 2018-2019 al volzet)

De kinderen van de andere leeftijdscategorieën kunnen natuurlijk ook meelezen. Maar zij doen dit individueel en dus zonder samenkomsten in de bib.

Wil je deelnemen? Schrijf je dan hier in
https://mailchi.mp/bd56a2bcec9a/kjv-lommel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten