Sacred Sounds

Deze informatie is niet meer actueel!
'the waves of the soul' .. laat je betoveren door klank! Tijdens een 'sacred soundhealing ceremonie' combineer ik klankmeditatie met healingswerk. De chacapa's nemen de voorgrond.. ze brengen de goden van het Wóud binnen, ze geven extra adem aan mijn stem. Nemen ons mee naar vergeten werelden … waaien woest en fluisteren als zacht zand…. Mijn stem brengt een zachte deken van oermoeder energie ...

Wanneer

  • vr 21 december 2018
    van 20.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Waar

naam
To Move People
adres
Kapelstraat3920 Lommel

Info

'the waves of the soul' .. laat je betoveren door klank!
Tijdens een 'sacred soundhealing ceremonie' combineer ik klankmeditatie met healingswerk.

De chacapa's nemen de voorgrond.. ze brengen de goden van het Wóud binnen, ze geven extra adem aan mijn stem. Nemen ons mee naar vergeten werelden … waaien woest en fluisteren als zacht zand….

Mijn stem brengt een zachte deken van oermoeder energie die je beroert en koestert. Die je troost en meevoert naar de essentie van jezelf… een warmte van het grootvader vuur dat je innerlijke kracht weer aanwakkert.

Samen reizen we via de klanken naar onze eigen kern, om van daaruit weer te stralen, rust te vinden, diepere lagen te ontmoeten en te laten zijn wat 'is' …meedrijvend naar andere werelden en diepere lagen in jezelf … gesteund door spirit en klank.

Je bent welkom vanaf 19u50 in de bunstraat 15 in de zaal van Yoga Coaching. We starten stipt om 20 uur en ronden af tegen 21 uur.
De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig je plekje via ebeelen@yahoo.co.uk

Wees welkom!
alle info kan je nalezen op www.tomovepeople.wordpress.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten