Percossa - Bam!

Deze informatie is niet meer actueel!
Percossa, uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van 2017, maakt muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld. Daag Percossa dus uit en neem alles aan huis-tuin- en keukenspullen mee naar de voorstelling en de mannen van Percossa – zeer virtuoos en goed op elkaar ingespeeld (Theaterkrant) – zorgen ervoor dat het dak eraf gaat! BAM!, in een strakke regie van Jos Thie, is ...

Wie

Percossa

Wanneer

  • vr 30 november 2018
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 18,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Percossa, uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van 2017, maakt muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld. Daag Percossa dus uit en neem alles aan huis-tuin- en keukenspullen mee naar de voorstelling en de mannen van Percossa – zeer virtuoos en goed op elkaar ingespeeld (Theaterkrant) – zorgen ervoor dat het dak eraf gaat! BAM!, in een strakke regie van Jos Thie, is een muzikale achtbaan. Humor, ontroering en interactie met het publiek zorgen voor oorverdovende uitspattingen en breekbare composities (de Volkskrant)!

Percussie

Percossa, uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van 2017, maakt muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld. Deze keer echter ook met alles wat het publiek aan huis- tuin- en keukenspullen meeneemt. Daag Percossa dus uit en neem uw tandenborstels, kinderwagens, buisjes, klompen of wat dan ook mee naar de voorstelling en de mannen van Percossa – zeer virtuoos en goed op elkaar ingespeeld (Theaterkrant) – zorgen ervoor dat het dak eraf gaat!

BAM!, in een strakke regie van Jos Thie, is een muzikale achtbaan. Humor, ontroering en interactie met het publiek zorgen voor oorverdovende uitspattingen en breekbare composities (de Volkskrant)!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten