Adriaan Van den Hoof - Ja, maar eerst een diploma

Deze informatie is niet meer actueel!
Adriaan Van den Hoof (Switch, Sorry voor Alles) neemt je mee op een hilarische zoektocht. Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilde zijn? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Adriaan bracht eerder al vier succesvolle theatershows. Dit keer laat hij zich op het podium bijstaan door muzikant Tom 'Pele' ...

Wie

Adriaan Van den Hoof

Wanneer

  • do 04 april 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 24,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Adriaan Van den Hoof (Switch, Sorry voor Alles) neemt je mee op een hilarische zoektocht. Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilde zijn? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Adriaan bracht eerder al vier succesvolle theatershows. Dit keer laat hij zich op het podium bijstaan door muzikant Tom 'Pele' Peeters. Verwacht je aan een emotionele en komische trip!

Na vier succesvolle theatershows kruipt Adriaan Van den Hoof nog eens op het podium, dit keer geflankeerd door muzikant Tom 'Pele' Peeters. Het wordt een emotionele en komische trip waarin gereflecteerd kan worden over: Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilde zijn? Zijn we op het punt geraakt waar we dachten te geraken? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Ik dacht het niet!

Ja, maar eerst een diploma wordt een, bij momenten, hilarische zoektocht die zich op blote voeten over een muzikaal tapijt begeeft.

Mornings are for coffee and contemplation. Chief Hopper, Stranger Things

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten