Cie Eguimodanz: Aires de Tango

Deze informatie is niet meer actueel!
In Aires de Tango staat dans synoniem voor magie. De Argentijnen Monik en Dante Dominguez, zowel op scène als in het dagelijks leven een koppel, vergasten het publiek op een choreografie vol passie, ontroering, sensualiteit en authenticiteit. In een wervelende show combineren ze tango, muziek en videoprojectie. Hun lichamen botsen, vloeien in elkaar en worden één. Pure emotie troef. Aires de ...

Wie

Cie Eguimodanz

Wanneer

  • za 11 mei 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 14,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

In Aires de Tango staat dans synoniem voor magie. De Argentijnen Monik en Dante Dominguez, zowel op scène als in het dagelijks leven een koppel, vergasten het publiek op een choreografie vol passie, ontroering, sensualiteit en authenticiteit. In een wervelende show combineren ze tango, muziek en videoprojectie. Hun lichamen botsen, vloeien in elkaar en worden één. Pure emotie troef. Aires de Tango is een fascinerend schouwspel, doordat het danspaar een dialoog aangaat met geprojecteerde beelden. Het resultaat is een magische show, met lichamen die beelden worden en videoprojecties realiteit.

In Aires de Tango staat dans synoniem voor magie. In een combinatie van tango, muziek en videoprojectie bereikt de sensualiteit van de Argentijnse dans een ware hoogte. In een wervelende show van dans, beeld en geluid brengt een danspaar een ode aan de tango door betoverende taferelen.

De Argentijnen Monik en Dante Dominguez zijn zowel op scène als in het dagelijks leven een koppel. Ze vergasten het publiek op een choreografie vol passie, ontroering, sensualiteit en authenticiteit. Hun lichamen botsen, vloeien in elkaar en worden één. Pure emotie troef.

Aires de Tango  is een fascinerend schouwspel, doordat het danspaar een dialoog aangaat met geprojecteerde beelden. Het resultaat is een magische show, met lichamen die beelden worden en video-projecties realiteit. Je moet het zien om het te geloven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten