Poëzietaart - Sonny Vande Putte

Deze informatie is niet meer actueel!
Sonny Vande Putte neemt je mee op een nostalgische wandeling doorheen de hits van weleer. Vanaf 'den oorlog' tot en met de sixties. Van La Esterella via Frank Sinatra en Marilyn Monroe tot Elvis Presley. De muziek en ook de mooiste anekdotes uit die boeiende jaren komen aan bod, geïllustreerd met mooie beelden. Een nostalgische wandeling doorheen de hits van weleer, uitzonderlijk gebracht door ...

Wie

Poëzietaart: Sonny Vande Putte

Wanneer

  • di 29 januari 2019
    van 13.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Sonny Vande Putte neemt je mee op een nostalgische wandeling doorheen de hits van weleer. Vanaf 'den oorlog' tot en met de sixties. Van La Esterella via Frank Sinatra en Marilyn Monroe tot Elvis Presley. De muziek en ook de mooiste anekdotes uit die boeiende jaren komen aan bod, geïllustreerd met mooie beelden.

Een nostalgische wandeling doorheen de hits van weleer, uitzonderlijk gebracht door vijf muzikanten die gecharmeerd zijn door de muziek van lang vóór hun eigen geboorte. Vanaf 'den oorlog' tot en met de sixties. Van La Esterella via Frank Sinatra en Marilyn Monroe tot Elvis. De muziek, en ook de mooiste anekdotes uit die boeiende jaren, geïllustreerd met mooie beelden.

Historisch of grappig, nostalgisch of vertederend. Sonny Vande Putte vertelt met verve over 'de tijd van toen', alsof hij er zelf bij was. Geen rare hedendaagse bewerking van al dat moois. Wel zorgvuldig respect voor de originele sfeer en aanpak van toen. Met wat ontspannen humor en een brede glimlach, en uiteraard tijdens de pauze koffie en taart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten