Pigeon - Duiventil

Deze informatie is niet meer actueel!
Pigeon komt naar Lommel de kleinste concertzaal ter wereld! Ontdek een kleine duiventil, haast onopvallend… Wie binnen kijkt, wordt meegezogen in een fabelachtig concertinterieur en ontdekt de wonderlijke pracht van een heus opera-decor waarin een ravissante prinses schitterend de piano bespeelt. Het publiek beleeft het concert mee door in de duiventil binnen te gluren en door te luisteren via ...

Wie

Pigeon

Wanneer

  • za 08 december 2018
    van 15.00 u tot 17.00 u
  • za 08 december 2018
    van 18.30 u tot 19.00 u
  • za 08 december 2018
    van 20.00 u tot 21.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Pigeon komt naar Lommel de kleinste concertzaal ter wereld! Ontdek een kleine duiventil, haast onopvallend… Wie binnen kijkt, wordt meegezogen in een fabelachtig concertinterieur en ontdekt de wonderlijke pracht van een heus opera-decor waarin een ravissante prinses schitterend de piano bespeelt. Het publiek beleeft het concert mee door in de duiventil binnen te gluren en door te luisteren via hoofdtelefoons. De ontwerper en realisator van deze kijkdoos is kunstenaar Bart Leenhouwers. Treed binnen in een muzikale instant-sprookjeswereld!

De kleinste concertzaal ter wereld

Pigeon, dat is de piano en de muziek van Katrien Verfaillie. De muziek groeit onder haar vingers, noot per noot. Resultaat is een tot in de puntjes uitgewerkte muziektaal. Melodieus, verhalend én elegant, ontroerend in haar eenvoud.

Pigeon komt naar Lommel met een hoogst origineel concept: de kleinste concertzaal ter wereld! Ontdek een kleine duiventil, haast onopvallend… Wie binnen kijkt wordt meegezogen in een fabelachtig concertinterieur en ontdekt de wonderlijke pracht van een heus opera-decor waarin een ravissante prinses schitterend de piano bespeelt. De ontwerper en realisator van deze kijkdoos is kunstenaar Bart Leenhouwers. Het publiek beleeft het concert mee door in de duiventil binnen te gluren en door te luisteren via hoofdtelefoons.

Tranen in de ogen. Ongelooflijk. Sprakeloos. Gelukzalige glimlach op de mond, … zijn de meest voorkomende reacties. Treed binnen in een muzikale instant-sprookjeswereld!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten