Theater Salibonani - Het Nachtduiveltje (6+) (laatste tickets!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Nachtduiveltje is een griezelig grappige voorstelling. 's Nachts, als iedereen slaapt, kan echt alles gebeuren, zeker in je dromen! Zo gaat het ook met Loki die 's nachts wakker blijft om alles in de gaten te houden… en om de dromen van de mensen te vangen in zijn dromenvanger. Door het samengaan van goochelkunst, muziek en figurentheater word je helemaal meegezogen in dit fantastisch ...

Wie

Theater Salibonani

Wanneer

  • za 09 maart 2019
    van 19.00 u tot 20.00 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Het Nachtduiveltje is een griezelig grappige voorstelling. 's Nachts, als iedereen slaapt, kan echt alles gebeuren, zeker in je dromen! Zo gaat het ook met Loki die 's nachts wakker blijft om alles in de gaten te houden… en om de dromen van de mensen te vangen in zijn dromenvanger. Door het samengaan van goochelkunst, muziek en figurentheater word je helemaal meegezogen in dit fantastisch verhaal. En dat alles in een betoverend decor.

Het Nachtduiveltje is een griezelig grappige voorstelling. 's Nachts, als iedereen slaapt, kan echt alles gebeuren, zeker in je dromen! Weet je… sommige mensen hangen een dromenvanger boven hun bed om nare, bangelijke dromen op een afstand te houden. Enkel lieflijke, fijne dromen glippen door naar de nietsvermoedende slaper, via de kleine centrale opening in de dromenvanger.

Zo gaat het ook met Loki die 's nachts wakker blijft om alles in de gaten te houden… en om de dromen van de mensen te vangen in zijn dromenvanger. Hij kan dingen laten verdwijnen en dingen laten verschijnen. Bovendien kan hij dromen aanpassen zoals hij wil.

Door het samengaan van goochelkunst, muziek en figurentheater word je helemaal meegezogen in dit fantastisch verhaal.  En dat alles in een betoverend decor. Fantasierijk, spannend en grappig tegelijkertijd, zo kennen wij Theater Salibonani.

Na de voorstelling kan je zelf een dromenvanger bouwen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten