Soetkin Baptist - Que Désir (Frans Chanson)

Deze informatie is niet meer actueel!
Een concert van Soetkin is echt een belevenis. Moeiteloos slaagt ze erin om het publiek met ontwapenende eenvoud op sleeptouw te nemen. Menig artiest waagt zich aan een bloemlezing van het Franse lied, maar zo eigenzinnig en goed als Soetkin het doet, hoor je het zelden. Dat Soetkin opnieuw in het Franse genre duikt, is dan ook een godsgeschenk. Ze laat vergeten chansons op een briljante ...

Wie

Muziek Soetkin Baptist

Wanneer

  • za 16 maart 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 14,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark3920 Lommel

Info

Een concert van Soetkin is echt een belevenis. Moeiteloos slaagt ze erin om het publiek met ontwapenende eenvoud op sleeptouw te nemen. Menig artiest waagt zich aan een bloemlezing van het Franse lied, maar zo eigenzinnig en goed als Soetkin het doet, hoor je het zelden. Dat Soetkin opnieuw in het Franse genre duikt, is dan ook een godsgeschenk. Ze laat vergeten chansons op een briljante manier herleven. Ze wordt daarbij vocaal ondersteund door Aline Goffin en omringd door rasmuzikanten op gitaar, bas, drums, piano, harmonium en accordeon.

Dat Soetkin een stem heeft om jaloers op te zijn, bewees ze vorig seizoen nog met haar eigen songs, geschreven in Noorwegen, haar nieuwe thuis. Een paar jaar daarvoor verraste ze het Adelbergpubliek met Soetkin in France, een overrompelende ode aan het Franse chanson. Menig artiest waagt zich aan een bloemlezing van het Franse lied. Maar zo eigenzinnig en goed als Soetkin het doet, hoor je het zelden. Een concert van Soetkin is echt een belevenis. Moeiteloos slaagt ze erin om het publiek met ontwapenende eenvoud op sleeptouw te nemen. Dat Soetkin opnieuw in het Franse genre duikt, is dan ook een godsgeschenk. Ook nu laat ze vergeten chansons op een briljante manier herleven. Ze wordt daarbij vocaal bijgestaan door Aline Goffin en omringd door rasmuzikanten op gitaar, bas, drums, piano, harmonium en accordeon. Als je hart ook maar een beetje klopt voor het Franse lied, kom dan zeker naar dit concert. Je zult het je zeker niet beklagen.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten