Laïs - Midwinter Tales 2

Deze informatie is niet meer actueel!
De dames van Laïs speelden reeds op de festivalweides van Dranouter, Werchter en Pinkpop. Net als goede wijn is hun meerstemmigheid met de jaren nog gerijpt. Na Winter Tales zullen ze opnieuw variërend met stemintonaties en zachte ritmewendingen en met duivels genoegen de hemel in de Sint-Pietersbandenkerk laten neerdalen. Ze brengen verschillende genres en kleuren ieder nummer in met hun ...

Wie

Laïs

Wanneer

  • vr 11 januari 2019
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00

Waar

naam
Sint Pietersbandenkerk
adres
Kerkplein z/n3920 Lommel

Info

De dames van Laïs speelden reeds op de festivalweides van Dranouter, Werchter en Pinkpop. Net als goede wijn is hun meerstemmigheid met de jaren nog gerijpt. Na Winter Tales zullen ze opnieuw variërend met stemintonaties en zachte ritmewendingen en met duivels genoegen de hemel in de Sint-Pietersbandenkerk laten neerdalen. Ze brengen verschillende genres en kleuren ieder nummer in met hun heerlijke, wondere Laïs-toets, ondersteund door Tim Vandenbergh (contrabas) en Seraphine Stragier (cello, harp en viool).

Laïs voorstellen hoeft allang niet meer. Sinds hun debuutalbum in 1998 hebben Annelies, Jorunn en Nathalie een hele weg afgelegd en de festivalweides van Dranouter, Werchter en Pinkpop platgespeeld. Net als goede wijn is hun meerstemmigheid met de jaren gerijpt. Dat bewezen ze een paar jaar geleden met Winter Tales. De bloemlezing die ze toen lieten horen, was van een ontroerende schoonheid. Wie erbij was, zal beslist in de wolken zijn dat dit sfeerconcert een vervolg krijgt.

Opnieuw zullen de dames, variërend met stemintonaties en zachte ritmewendingen, met duivels genoegen de hemel in de Sint-Pietersbandenkerk laten neerdalen. In deze kerktoer waaieren de zangeressen opnieuw naar verschillende genres en kleuren ieder nummer in met hun heerlijke, wondere Laïs-toets. Ze worden daarbij ondersteund door Tim Vandenbergh op contrabas en Seraphine Stragier op cello, harp en viool. Midwinter Tales 2 is een hartverwarmend nieuwjaarsgeschenk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten