Eerie Square Dances Of The Future

Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix, het country-troetelkoppel van de Lage Landen, trekt weer naar de zalen! Na hun debuut Forever, de opvolger Hearts of the Mind en het in 2017 verschenen prachtalbum Magic Maker Lover hebben ze met hun vijfkoppig orkest een onbedwingbare goesting om de melancholie van deze albums even op te bergen en een zwierig dansje te placeren. Het was tijdens een uit de ...

Wie

Eriksson Delcroix

Wanneer

  • za 25 mei 2019
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
CC De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix, het country-troetelkoppel van de Lage Landen, trekt weer naar de zalen! Na hun debuut Forever, de opvolger Hearts of the Mind en het in 2017 verschenen prachtalbum Magic Maker Lover hebben ze met hun vijfkoppig orkest een onbedwingbare goesting om de melancholie van deze albums even op te bergen en een zwierig dansje te placeren.

Het was tijdens een uit de hand gelopen opnamesessie dat de band plots in een vreemde, aangename en bovenal zeer dansbare groove terechtkwam. Het spelplezier spatte van de snaren, de zon verdreef de schaduw en een driest plan zag het licht.

Opgewekt stappen Eriksson en Delcroix nu uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun vertrouwde habitat, hun muzikale comfortzone. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in bluegrass, rockabilly en cajun; het andere been in zompige Belgische klei. Twee werelden, één verlangen: let's dance!

 

Alle activiteiten