Eriksson Delcroix: Eerie Square Dances Of The Future

Deze informatie is niet meer actueel!
Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix, het country-troetelkoppel van de Lage Landen, trekt weer naar de zalen. Samen met hun vijfkoppig orkest stappen Eriksson en Delcroix opgewekt uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun vertrouwde habitat, hun muzikale comfortzone. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in bluegrass, rockabilly en cajun; het andere been in zompige ...

Wie

Eriksson Delcroix

Wanneer

  • za 25 mei 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix, het country-troetelkoppel van de Lage Landen, trekt weer naar de zalen. Samen met hun vijfkoppig orkest stappen Eriksson en Delcroix opgewekt uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun vertrouwde habitat, hun muzikale comfortzone. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in bluegrass, rockabilly en cajun; het andere been in zompige Belgische klei. Twee werelden, één verlangen: let's dance!

Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix, het country-troetelkoppel van de Lage Landen, trekt weer naar de zalen! Na hun debuut Forever, de opvolger Hearts of the Mind en het in 2017 verschenen prachtalbum Magic Maker Lover hebben ze met hun vijfkoppig orkest een onbedwingbare goesting om de melancholie van deze albums even op te bergen en een zwierig dansje te placeren.

Het was tijdens een uit de hand gelopen opnamesessie dat de band plots in een vreemde, aangename en bovenal zeer dansbare groove terechtkwam. Het spelplezier spatte van de snaren, de zon verdreef de schaduw en een driest plan zag het licht.

Opgewekt stappen Eriksson en Delcroix nu uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun vertrouwde habitat, hun muzikale comfortzone. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in bluegrass, rockabilly en cajun; het andere been in zompige Belgische klei. Twee werelden, één verlangen: let's dance!

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten