Féderico Ordoñez e.a. - In Puro, première! (flamenco)

Deze informatie is niet meer actueel!
Na bijna 2 jaar buiten de traditionele flamenco circuits te vertoeven en de grenzen van het genre te verkennen in verschillende cross-over projecten, keert flamencodanser Féderico Ordoñez terug naar de essentie van de kunstvorm met zijn nieuwe creatie IN Puro. Met IN Puro zet Féderico de pure flamenco centraal en verweeft dit met zijn eigen persoonlijkheid. Féderico ontroert met zijn ...

Wie

Féderico Ordoñez, Esteban Murillo & Anthony Carruba

Wanneer

  • vr 01 maart 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Na bijna 2 jaar buiten de traditionele flamenco circuits te vertoeven en de grenzen van het genre te verkennen in verschillende cross-over projecten, keert flamencodanser Féderico Ordoñez terug naar de essentie van de kunstvorm met zijn nieuwe creatie IN Puro. Met IN Puro zet Féderico de pure flamenco centraal en verweeft dit met zijn eigen persoonlijkheid. Féderico ontroert met zijn persoonlijke dansstijl en neemt het publiek mee in een emotie.

Na bijna 2 jaar buiten de traditionele flamenco circuits te vertoeven en de grenzen van het genre te verkennen in verschillende cross-over projecten, keert flamencodanser Féderico Ordoñez terug naar de essentie van de kunstvorm met zijn nieuwe creatie IN Puro. De afgelopen twee jaren deed hij veel nieuwe ervaringen op door onder andere deel uit te maken van hedendaagse muziek- en danscompanies. Hij werkte samen met andere muziek- en kunstgenres want het is voor hem essentieel als mens om steeds bij te leren en te creëren.

Met IN Puro zet Féderico de pure flamenco centraal en verweeft dit met zijn eigen persoonlijkheid. Het woord puur is altijd subjectief in de flamencowereld. Voor Féderico gaat het vooral om het respecteren van de overlevering van de zang en met zijn persoonlijke ideeën en visies zijn omgeving te creëren. Daarom heeft hij Anthony Carruba gevraagd om de gitarist en componist te zijn van deze voorstelling en Esteban Murillo om de zang te verzorgen. Samen willen ze het publiek ontroeren en meenemen in een emotie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten