Scala: Meisjesnamen (wachtlijst!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Je kent ze ongetwijfeld, de dames van Scala met hun engelachtige stemmen. Ze wijken af van het traditionele korenparcours en banen zich al jarenlang een weg doorheen het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. Anne. Irene. Annelies. Marijke, … Zijn dit namen van de Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Daniëlle, ...

Wie

Scala

Wanneer

  • za 02 maart 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 20,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Je kent ze ongetwijfeld, de dames van Scala met hun engelachtige stemmen. Ze wijken af van het traditionele korenparcours en banen zich al jarenlang een weg doorheen het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen.

Anne. Irene. Annelies. Marijke, … Zijn dit namen van de Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Daniëlle, Rosa, Marjolijn en vele anderen in Scala's nieuwe theatertournee?

Scala. Geliefd van in Duitsland tot in China. Maar nu met Meisjesnamen terug in de Vlaamse theaters. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

Alle activiteiten