Bert Kruismans - De Blote Belg

Deze informatie is niet meer actueel!
Bert Kruismans keert terug naar datgene waar hij het sterkste in is: dit land en zijn bewoners een spiegel voorhouden. Op basis van zijn bestseller De Blote Belg (Lannoo 2017) en de rubriek die hij voor Iedereen Beroemd maakte, komt er nu een avondshow die je confronteert met onverwacht cijfermateriaal. In zijn bekende stijl rekent Bert af met hardnekkige clichés en jammerlijke misverstanden. ...

Wie

Bert Kruismans

Wanneer

  • za 20 april 2019
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 16,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Bert Kruismans keert terug naar datgene waar hij het sterkste in is: dit land en zijn bewoners een spiegel voorhouden. Op basis van zijn bestseller De Blote Belg (Lannoo 2017) en de rubriek die hij voor Iedereen Beroemd maakte, komt er nu een avondshow die je confronteert met onverwacht cijfermateriaal. In zijn bekende stijl rekent Bert af met hardnekkige clichés en jammerlijke misverstanden. Hij belooft je een voorstelling waar je vrolijker én wijzer van wordt!

Bert Kruismans staat er weer. Na een relatieve luwte na de viering van zijn eerste twintig jaar op de planken, viert hij zijn wedergeboorte met een terugkeer naar datgene waar hij het sterkste in is: dit land en zijn bewoners een spiegel voorhouden. Op basis van zijn bestseller De Blote Belg  (Lannoo 2017) en de rubriek die hij voor Iedereen Beroemd maakte, komt er nu een avondshow die je confronteert met onverwacht cijfermateriaal.

Bert Kruismans levert je antwoorden op vragen waarmee je misschien al een tijdje worstelt:

Werk je even hard als alle andere Belgen?
Verdien je even veel dan alle andere landgenoten?
Heb je wel genoeg seks?
Drink je niet teveel alcohol?
Past jouw wagen wel bij jouw inkomen?
Betalen we echt het meeste belastingen van heel Europa?

In zijn bekende stijl rekent Bert af met hardnekkige clichés en jammerlijke misverstanden. Hij belooft je een voorstelling waar je vrolijker én wijzer van wordt!

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten