Schippers&VanGucht - De Vervelende Bus

Deze informatie is niet meer actueel!
De Vervelende Bus is een ware belevenis voor de toeschouwer. Niet in de laatste plaats omdat de fantasierijke voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt. Een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan ...

Wie

Schippers&VanGucht

Wanneer

  • za 08 december 2018
    van 15.00 u tot 15.45 u
  • za 08 december 2018
    van 16.15 u tot 17.45 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

De Vervelende Bus is een ware belevenis voor de toeschouwer. Niet in de laatste plaats omdat de fantasierijke voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt. Een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen!
De Vervelende Bus is een ode aan de verveling. De tijd staat stil. Of net niet. Een locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen.

Visueel spektakel

Gaan jullie maar vast met de tijd mee….ik kom zo wel.  Midas Dekkers

Stap op De Vervelende Bus, een filmisch en muzikaal zoekboek waarin verbeelding en tijd de hoofdrol spelen. Waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? Of net niet…

De Vervelende Bus is een ware belevenis voor de toeschouwer. Niet in de laatste plaats omdat de fantasierijke voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt. Een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die  veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen!

De Vervelende Bus is een ode aan de verveling. De tijd staat stil. Of net niet. Een locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen. En pas op: De Vervelende Bus is niet geschikt voor opgewonden standjes zonder geduld!

Muzikale en filmische theaterrit voor iedereen vanaf 4 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten