De Kolonie - Knorren en kussen (4+) (wachtlijst!)

Deze informatie is niet meer actueel!
Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend zo kennen we Muziektheater De Kolonie. Ze lieten zich voor deze nieuwe voorstelling inspireren op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geven er een geheel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust wordt! Actrice Anke Jochems vertelt, zingt en danst, ...

Wie

Muziektheater De Kolonie

Wanneer

  • zo 20 januari 2019
    van 15.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend zo kennen we Muziektheater De Kolonie. Ze lieten zich voor deze nieuwe voorstelling inspireren op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geven er een geheel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust wordt! Actrice Anke Jochems vertelt, zingt en danst, terwijl meesterlijke poppen en objecten over het podium swingen. Hun samenspel krijgt vleugels dankzij de Indische meestermuzikant Sattar Khan.

Over een prinses die een varken trouwde… Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend zo kennen we Muziektheater De Kolonie. Ze lieten zich voor deze nieuwe voorstelling inspireren op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust wordt!

Actrice Anke Jochems vertelt, zingt en danst, terwijl meesterlijke poppen en objecten over het podium swingen. Hun samenspel krijgt vleugels dankzij de Indische meestermuzikant Sattar Khan. Hij tovert met een tweekoppige fluit en exotische percussie. Na BiZAR, MannekeTAP, UMM  is Knorren en kussen de nieuwste muziek-theaterhit van De Kolonie.

De Kolonie soms geschift en maf, maar oh zo leuk… je zou voor minder gaan knorren en kussen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten